Home -> Cine suntem ?  
     
 
 
AdStart este o agentie de web design, branding si design interactiv pentru companiile din Romania si din toata lumea.

Ne mandrim cu toate realizariile noastre pentru ca ne plac si pentru faptul ca cele de care nu suntem multumiti, acelea ne vor ajuta si ne vor impiedica sa mai facem acceasi greseala si a doua oara. Nu suntem adeptii zicalei "Las-o mai ca merge asa". Nu spunem "the end" numai in momentul in care suntem cu adevarat multumiti de ceea ce am realizat

Pe langa faptul ca oferim toata gama de servici de branding si design interactiv pentru clientii nostrii, noi cei de la AdStart dorim ca "numele" companiilor care ne contacteaza si apeleaza la serviciile noastre sa devina adevarate branduri, oferindu-le astfel servicii profesionale de audit de brand, consultanta, strategie de brand, naming, design de ambalaj & ambiental, comunicare online/offline de brand etc.

Suntem o echipa foarte interesata de imaginea ei si a colaboratoriilor sai. Valoriile cele mai importante ale echipei AdStart sunt creativitatea si competenta profesionala.

Experienta si competenta fondatorilor si ale echipei, impreuna cu cele ale partenerilor sau ale altor specialisti din diferite domenii, stranse la un loc ne ajuta sa oferim clientilor nostri nivelul pe care si-l propun in momentul in care apeleaza la serviciile noastre.

Echipa noastra este deasemenea si un membru activ in comunitatea noastra online de specialisti in domeniu, Creative Identity, in care colegii nostri atat din Romania cat si cei din toata lumea pot gasi resurse importante, respectiv noutati, experiente, etc.